Win kaarten voor ‘Familyman’ van J??rgen Raymann

0

Op maandag 5 en dinsdag 6 april staat de populaire Surinaamse cabaretier J??rgen Raymann met zijn voorstelling ‘Familyman’ in Koninklijk Theater Carr?© in Amsterdam. Op 6 april worden er ook opnames gemaakt voor zijn nieuwe DVD. Waterkant.Net mag 10 kaarten weggeven voor de voorstelling op dinsdag 6 april. Lees hieronder hoe jij een kaartje kunt winnen voor deze unieke ervaring.

Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet J??rgen Raymann als geen ander. Vandaar dat zijn voorstelling ‘Familyman’ begint op het moment dat een familiefeest net is afgelopen. Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. De analyses zijn scherp en de grapdichtheid is hoog. Wie nodig je op je feestje uit? Wat doe je met lastige ooms en tantes? Hoe ervaart een kind zo’n feest en waarom is het voor pubers anders? De voorstelling geeft behalve antwoord op dit soort vragen ook een indringende kijk in zijn eigen leven. ‘Familyman’ is anderhalf uur J??rgen Raymann op zijn best. Uiteraard bijgestaan door zijn vaste band, want een Surinamer zonder muziek is als familie zonder ruzie: onmogelijk.

RaymannDoe mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee gratis kaartjes voor de veel besproken nieuwe show van deze Surinaamse cabaretier. Deelname is simpel: laat hier een reactie achter waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze show zou willen gaan. De vijf leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Niemand minder dan J??rgen Raymann zelf zal deze inzendingen selecteren.

Reageren kan tot en met vrijdag 2 april 2010. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.

Je ziet hier een korte impressie van deze, wellicht herkenbare, hilarische theatervoorstelling. Klik hier voor de speellijst.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.