Eerste Hindustaanse comedian bij FATU

0

Zijn Hindustanen grappig? Bij Fatu in ieder geval wel! De 26-jarige Rayen Panday won in 2008 met zijn voorstelling ‘Drie Keer Rayen’ de persoonlijkheidsprijs op het Groninger studenten cabaretfestival. Naast cabaret doet hij veel stand-up, zowel in het Nederlands als in het Engels. Rayen trad onder meer op tijdens de Museumnacht in Utrecht en de Uitmarkt in Groningen en is een van de meest veelbelovende nieuwe talenten in comedyland. Voor het eerst bij Fatu!

Elke laatste zondag van de maand is het lachen geblazen tijdens Fatu in het Bijlmer Parktheater. Fatu is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up. Komedianten en cabaretiers als Jorgen Raymann, Rachid Larouz en Jan jaap van der Wal vermaakten al het publiek. Op 27 maart presenteert Fatu Rayen Panday, Omar Ahaddaf en Greg Shapiro. Fatu is elke laatste zondag van de maand te beleven in het Bijlmer Parktheater.

Regel nu je kaarten op www.bijlmerparktheater.nl of op 020 – 3113930.
Zondag 28mrt, 15:00u Bijlmerparktheater A’dam Z.O.
Meer info op www.fatu.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.