Genoeg bewijs tegen arts Michael Jackson

0

Er zou meer dan voldoende bewijs zijn tegen Dr. Conrad Murray, de arts van Michael Jackson, om hem op te sluiten wegens dood door schuld. Dit meldt News of the World, die kopie?´n van het ambulanceverslag in handen zou hebben. Murray zou de broeders niet hebben verteld van de Propofol die hij de zanger had toegediend. Bovendien zou de arts hebben aangedrongen om Michael toch naar het ziekenhuis te brengen, terwijl de zanger al dood was toen het ambulancepersoneel arriveerde.

Een vriend van de familie Jackson laat volgens De Telegraaf weten: “Dit duidt erop dat Murray het ambulancepersoneel heeft misleid”. De arts had ook verzwegen dat Michael diverse medicijnen als Valium, Midazolam, Flumanzenil en Propofol had ingenomen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.