Fatu Talent Showcase in Zuid-Oost

0

Acht nieuwe Fatu talenten dienen zich aan! De talenten van de enige echte Fatu workshop presenteren zich op maandag 22 maart aan het publiek in het Bijlmer Parktheater.

Tijdens de pilot van de Fatu showcase maken we voor het eerst kennis met acht nieuwe ambitieuze mensen die zich hebben verbonden aan het Fatu Workshoptraject en zich willen toeleggen op het gebied van stand up comedy. In de afgelopen periode van 6 weken is hard gewerkt aan het schrijven, bedenken en uitvoeren van hun eigen comedy routine. Vanavond presenteren zij zich voor het eerst aan het publiek.

De bedoeling van het workshoptraject is om uiteindelijk een eigen dynamische stand-up comedy scene in Zuid Oost te cre?´ren die elkaar kunnen stimuleren en weer een voorbeeldfunctie kunnen zijn voor de nieuwe generatie na hen. Bij bewezen kwaliteit stromen de nieuwe talenten door naar de gewone, reguliere Fatu‚Äôs.

In de theaterzaal van het Bijlmer Parktheater wordt een showcase gegeven met louter en alleen maar fris talent bijgestaan door Fatu’s vaste Host en DJ beter bekend als MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom.

Kom kijken, en genieten want Zuid Oost leeft!
Bijlmer Parktheater – Ma 22 maart 2010 – Aanvang: 20.30 – Gratis Toegang

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.