J??rgen Raymann 5 en 6 april in Carr?©

0

Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet J??rgen Raymann als geen ander vandaar dat zijn voorstelling ‘Familyman’ begint op het moment dat een familiefeest net is afgelopen. Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. De analyses zijn scherp en de grapdichtheid is hoog.

Wie nodig je op je feestje uit? Wat doe je met lastige ooms en tantes? Hoe ervaart een kind zo’n feest en waarom is het voor pubers anders? De voorstelling geeft behalve antwoord op dit soort vragen ook een indringende kijk in zijn eigen leven. ‘Familyman’ is anderhalf uur J??rgen Raymann op zijn best. Uiteraard bijgestaan door zijn vaste band, want een Surinamer zonder muziek is als familie zonder ruzie: onmogelijk.

Op 5 & 6 april staat Raymann met zijn theaterprogramma Family Man in Theater Carr?© te Amsterdam. Heb je deze voorstelling nog niet gezien en wil je erbij zijn? Haast je, want er zijn nog kaarten beschikbaar. Ga naar de speellijst door op deze link te klikken en bestel je kaarten bij het theater (een andere dag in een theater bij jou in de buurt is natuurlijk ook mogelijk).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.