Presentatie nieuw album Fra Fra Sound

0

In het Bijlmer Parktheater presenteert Fra Fra Sound op zaterdag 20 maart 2010 haar nieuwe album Black Dutch & More met als gast Ghasem Batamuntu – poetry, storytelling, spoken word. Met Black Dutch & More slaat Fra Fra Sound een nieuwe weg in. In dit nieuwe project, trekt de groep de historische lijn van zwarte muziek door, van engagement naar artistieke vernieuwing, hiertoe combineren zij hun muziek met storyteling, spoken word en poetry.

De uit Oakland, California afkomstige gastartiest Ghasem Batamuntu improviseert op het album over thema’s als zwarte identiteit, klank, kleur, muziek, melodie en maatschappij. Dit album markeert het 30-jarig bestaan van Fra Fra Sound. Met het concert in het Bijlmer Parktheater keert de band terug naar de Bijlmer, waar hun Amsterdamse roots liggen, daar waar Fra Fra Sound rond 1980 werd opgericht.

De aanvang is 20.30 uur
Kaarverkoop / reserveringen: 020 – 311 39 30

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.