Jeffrey Spalburg in Theater Zuidplein

0

“We leven in een vrouwenwereld. Iedereen wil aandacht, aandacht, aandacht. Overal en altijd. En ik? Ik wil gewoon rust.” Jeffrey Spalburg is terug met zijn 2e avondvullende voorstelling ‘SPIEKERBOKS’. Zijn nieuwe cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen. ‘We leven in een vrouwenwereld. Iedereen wil aandacht, aandacht, aandacht. Overal en altijd. En ik? Ik wil gewoon rust.’

Jeffrey Spalburg – de vaste host van FATU – is terug met zijn 2e avondvullende voorstelling ‚ÄòSpiekerboks‚Äô. Zijn nieuwe cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen. In november 2008 ging Jeffrey Spalburgs eerste cabaretsolo ‚ÄòBrommers kiek‚Äôn‚Äô in premi?®re. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over zijn verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn huidige leven in de grote stad.

De Try-Out van de nieuwste show van Jeffrey te bewonderen op vrijdag 12 maart in Theater Zuidplein, Rotterdam
Bel nu: 010 – 2030203 of www.theaterzuidplein.nl
Niet te missen!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.