30e Parkpop gooit podiumplekken XStage in de strijd

0

De strijd om de podiumplekken tijdens de 30e Parkpop barst vanaf deze maand los in Den Haag: the Road to Parkpop 2010 is geopend. Drie van de felbegeerde podiumspots op het urban podium XStage zijn nu nog leeg, maar daar komt binnenkort verandering in. Want ook dit jaar gaan radiozender FunX en Parkpop gezamenlijk op zoek naar getalenteerde rappers, hiphoppers en R&B-formaties met het doel hen een eerste opstap te bieden naar een glansrijke carri?®re in de muziek. Drie talenten maken in The Road to Parkpop kans op hun eigen 15 minutes of fame op de 30e verjaardag van Parkpop op 27 juni 2010. Aanstormend talent kan zich aanmelden met hun eigen track via www.parkpop.nl.

Een jury bepaalt welke acts kans maken op de podiumplekken tijdens de 30e Parkpop. De eerste voorronde vindt plaats op 20 maart in De Supermarkt aan de Grote Markt in Den Haag. Inschrijven kan via www.parkpop.nl. De finaleavond op 11 juni bepaalt welke drie acts de podiumplekken op Parkpop 2010 winnen.

De winnaar van de Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop heeft zijn plaatsje op XStage reeds verdiend: Dret & Krulle. Het eerste deel van de line-up van Parkpop wordt deze maand nog bekend gemaakt.

Parkpop op zondag 27 juni 2010 duurt van 13.00 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.