Kassav’ op 19 juni in Amsterdam

0

De beroemde zouk formatie Kassav’ speelt zaterdag 19 juni 2010 in de Melkweg te Amsterdam. De band uit Guadeloupe en Martinique heeft deze Caribische muziekstijl groot gemaakt en staat al meer dan 20 jaar aan de top met een stroom van hits in het danscircuit. Hun optreden is onderdeel van het Amsterdam Roots Festival 2010 dat van donderdag 17 t/m zondag 20 juni plaats vindt in het Oosterpark en in de Amsterdamse zalen in Carr?©, Paradiso en Melkweg.

Het Amsterdam Roots Festival zal in 2010 vier dagen duren. Vorig jaar bleef het festival beperkt tot een succesvolle editie in het Oosterpark met 60.000 bezoekers. Dit jaar maakt opnieuw een aantal podia onderdeel uit van het festivalprogramma. In 2010 presenteert Amsterdam Roots een ‘long weekend’ editie met als leidend thema ‚ÄòVoices‚Äô. Vanaf donderdag 17 tot en met zaterdag 19 juni 2010 vinden er optredens van internationale sterren plaats in Carr?©, Paradiso en de Melkweg. Op zondag 20 juni wordt het festival afgesloten met het gratis toegankelijke openlucht evenement in het Oosterpark. Wij hebben woningco??peratie De Alliantie bereid gevonden zich als naamsponsor aan dit onderdeel te verbinden, dat daarmee omgedoopt wordt tot Alliantie Roots Open Air.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.