Jermaine Jackson in Nederland

0

Jermaine Jackson is aangekomen in Nederland voor de promotie van het programma ‘Move like Michael’ dat aanstaande zaterdag van start gaat. In een exclusief één-op-één vraaggesprek met De Telegraaf vertelt Jermaine openhartig over de innige band die hij had met zijn broertje en zijn Nederlandse fans.

Naast zijn jurylidmaatschap in het SBS-programma, is Jermaine Jackson druk doende om het grote tribute-concert voor Michael vorm te geven. In augustus moet dit groots opgezette herdenkingsconcert in Londen gaan plaatsvinden.

Bekijk de video hier op de site van De Telegraaf of lees het exclusieve interview met Jermaine morgen in die krant.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.