Jandino met Buena Vista bij Podium Mozaiek

0

Op zaterdag 06 maart is de stand up comedy voorstelling van Jandino ‚ÄòBuena Vista‚Äô om 21:00 uur te zien bij Podium Moza?Øek. In zijn tweede programma neemt Jandino je met een ongekende charme mee in zijn wereld. Terug naar de allereerste zoen. De allereerste teleurstelling. De allereerste openbare dronkenschap. De allereerste keer dat je ouders je voor schut zetten bij je eerste schoolfeest. De allereerste keer op jezelf. De allereerste keer dat er een allochtoon naast je kwam wonen, weet je nog?

Hilarisch, ontroerend en onnavolgbaar, zoals alleen Jandino dat kan. Jandino blinkt vooral uit als het gaat om de interactie met zijn publiek. Ook dansend is Jandino duidelijk in zijn element en de compleetheid van Jandino wordt duidelijk na zijn zang.

Bent u zelf ook de leukste thuis (of juist niet‚Ķ) schrijf u dan in voor de introductieworkshop stand-up comedy van Het Comedy Caf?©: in 1,5 uur tijd wordt u ingewijd in de kunst van het grapschrijven, het maken van een grap, podiumpresentatie en nog veel meer! Tussen 19.00 u. en 20.30 u. kunt u deelnemen aan de introductieworkshop stand-up comedy verzorgd door het Comedy Caf?©. Inschrijven verplicht.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.