Try-Out nieuwe show van Jeffrey Spalburg

0

“We leven in een vrouwenwereld. Iedereen wil aandacht, aandacht, aandacht. Overal en altijd. En ik? Ik wil gewoon rust.” Jeffrey Spalburg Рde vaste host van FATU Рis terug met zijn 2e avondvullende voorstelling ‘Spiekerboks’. Zijn nieuwe cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

‚ÄòWe leven in een vrouwenwereld. Iedereen wil aandacht, aandacht, aandacht. Overal en altijd. En ik? In november 2008 ging Jeffrey Spalburgs eerste cabaretsolo ‚ÄòBrommers kiek‚Äôn‚Äô in premi?®re. Publiek en pers in het hele land en in Suriname waren unaniem enthousiast over zijn verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn huidige leven in de grote stad.

Vrijdag 19 februari is de Try-Out van de nieuwe show van Jeffrey te bewonderen in het Bijlmerparktheater.
Aanvang: 20:15
Korting: CJP Studenten OVjaarkaart XXXSpas

Reserveer nu voor de laatste kaarten: 020 – 3113930 of via www.bijlmerparktheater.nl
Niet te missen!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.