Zena Edwards met Security in Podium Moza?Øek

0

Zena Edwards’ fusion van poetry, spoken word en rhythm is pure magie. In het kloppende hart van Londen worden de chaotische verhalen van vijf verschillende personages die een crisis doormaken verteld. Wat gebeurt er wanneer verschillende generaties met elkaar in botsing komen? Is de aanblik van een mes op klaarlichte dag het einde of begin van veiligheid?

Edwards’ gedichten en verhalen zijn subtiele, soms humoristische of hartverscheurende, observaties en registraties van het dagelijkse leven. Zena Edwards is een messcherpe observator die met Security de kunst van het verhalen vertellen de eenentwintigste eeuw binnenbrengt.

Tekst en uitvoering: Zena Edwards, Regie: Anthony Shrubsall.

Voorafgaand aan de voorstelling geeft Zena Edwards tussen 17.00 en 19.00 uur een workshop ‘finding your voice’: een stemworkshop voor iedereen die op het toneel zijn stem wil gebruiken. Inschrijven verplicht.

Waar: Podium Moza?Øek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: Zaterdag 20 februari, 21.00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.