Nieuwe videoclip Damaru: ‘Als je mij vraagt’

0

De populaire Surinaamse zanger Damaru, die vorig jaar samen met Jan Smit een hit scoorde met het nummer ‘Mi Rowsu’, is momenteel weer in Nederland. Damaru introduceerde afgelopen donderdag zijn jongste single genaamd ‘Als je mij vraagt’ in Suriname. Diezelfde avond werd ook de videoclip voor dit nummer opgenomen. Hierna vloog Damaru naar Nederland waar hij deze maand een druk schema heeft met diverse optredens.

De kick-off van zijn werkzaamheden in Nederland was afgelopen zaterdag in Discotheek The Outland te Rotterdam. Daar trad hij op tijdens de derde editie van het feest ‘Sweet Sranang’. Damaru probeert zijn nieuwste single zoveel mogelijk te promoten onder zijn fans. Hij hoopt op hetzelfde succes als destijds met ‘Mi Rosu’.

Bekijk hieronder een kort filmpje hierover van Waterkant.TV. Kijk voor meer films ook op www.waterkant.tv.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.