In Bed With The Darkraver nu ook op CD

0

Het nieuwe concept van Steve “The Darkraver” Sweet, In Bed With The Darkraver, beleefde haar debuut in de Matrixx op zaterdag 23 januari 2010 en gaat de boeken in als een groot succes. Ruim tweeduizend man vonden de weg naar de Matrixx Рniet gehinderd door enige sneeuwstorm Рom collectief een sfeer neer te zetten die je nog maar zelden tegenkomt op de hedendaagse evenementen. De reacties achteraf zijn unaniem: termen als “Super feest”, “Wanneer mogen we weer?”, “Subliem” en “Geniaal concept” vlogen dan ook over de diverse internet fora. En nu kan het grote nagenieten beginnen met de In Bed With The Darkraver compilatie.

Tegen een achtergrond die de bezoeker een blik gunde in Steve’s slaapkamer stond hij, voor de gelegenheid gekleed in pyjama en sloffen, van de eerste tot de laatste plaat in de booth waar hij met een oorstrelende line up van collega artiesten de nacht volledig naar zijn hand zette. Het spreekt voor zich dat onder genot van een bacootje op het podium spontane paaldans acts ontstonden, stripacties werden ingezet, kussengevechten met collega DJ’s werden gehouden en de nodige handtastelijkheden met de aanwezige danseressen werden uitgewisseld. Gedurende zeven uur werd de Matrixx getransformeerd naar een Playboy Mansion waar zelfs Hugh Heffner het schaamrood van op de kaken zou krijgen.

En nu is er de CD compilatie: een beukend naslagwerk van een legendarische eerste editie van dit evenementenconcept waarop Steve een lesje hardcore kunde predikt. Drie?´ntwintig hardcore pareltjes vonden de weg naar deze schijf na een strenge selectie van de meester zelf, in een energieke mix die het karakter van deze publiekslieveling weerspiegelt, want energie, dat heeft deze twee?´nveertig lentes jonge veteraan nog in overvloed. De compilatie presenteert een kruisbestuiving van de hardere stijlen rond de eeuwwisseling met gloednieuwe exclusieve releases die pas over maanden officieel uitgebracht worden, afkomstig van de cr?®me de la hardcore cr?®me.

De In Bed With The Darkraver compilatie werd exclusief gepresenteerd op 23 januari 2010 tijdens het event en ligt officieel in de winkels vanaf 2 februari 2010. Online is de compilatie o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Freerecordshop.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.