Beyonc?© grote winnaar Grammy’s

0

Zangeres Beyonc?© Knowles is de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de Grammy Awards die zondagavond plaatsvond. De 28-jarige Amerikaanse won maar liefst zes van de tien awards waarvoor ze genomineerd was.en. Met haar song ‘Single Ladies’ sleepte ze de prijs voor beste nummer van het jaar in de wacht en ‘Halo’ leverde haar de beste vrouwelijke vocale prestatie op.

The King of Pop Michael Jackson kreeg postuum een oeuvreprijs uitgereikt. De award werd in ontvangst genomen door zijn kinderen Prince Michael en Paris. De Grammy’s, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen, werden dit jaar voor de 52e keer uitgereikt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.