Zondagmiddag: FATU Tijd!

0

Komende zondag is het weer FATU tijd. FATU is de maandelijkse comedy middag in Amsterdam Z.O. Elke Laatste zondag van de maand zie je de beste stand-up comedians en cabaretiers van Nederland live in de Bijlmer. Naast de enige echte FATU-host Jeffrey Spalburg en DJ Pantom staan op 31 januari Patrick Laureij, Martijn Koning en Rachid Larouz in de spotlights.

Al 3 jaar lang is er elke laatste zondag van de maand een editie van Fatu, waarbij telkens drie andere comedians worden uitgenodigd door de vaste host Jeffrey Spalburg. Spalburg is een duizendpoot en is o.a. acteur, schrijver, MC en stand up comedian. Hij vormde ooit een duo met Najib Amhali, schrijft teksten voor J??rgen Raymann en heeft net een succesvolle tour achter de rug met zijn eerste avondvullende cabaret voorstelling ‘Brommers Kiek’n’.

Bestel snel je kaart via www.bijlmerparktheater.nl of bel tijdens kantooruren naar 020-3113930. Het Wordt druk aan de deur. Wees er snel bij, want op=op!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.