Dordtse Welzijns Organisatie zoekt Medewerker Sentro di Mama m/v (16 – 18 uur per week)

0

dwoIn de wijken van Dordrecht zet het cluster Participatie en Activering zich in om burgers te betrekken bij de eigen leefomgeving. Wij ondersteunen kwetsbare burgers bij het ontwikkelen van de eigen capaciteiten door het benutten van de kracht die in ieder mens zit. Daarbij stimuleren wij de sterke kant van de samenleving. De medewerker Sentro Di Mama richt zich op de werving en begeleiding van (Antilliaanse) moeders en grootmoeders. De taken zijn het organiseren van cursussen en trainingen, het opzetten van activiteiten, het ontwikkelen van een goed netwerk van voorzieningen voor de jonge moeders en de presentatie van Sentro Di Mama naar buiten toe.

De Dordtse WelzijnsOrganisatie (DWO) cre?´ert mogelijkheden om bevolkingsgroepen de regie over hun eigen bestaan terug te geven. Via ontplooiing van potenties en stimulering van een sociaal besef, vormen ook zij uiteindelijk een onlosmakelijk deel van de maatschappij. Wij bekleden een sleutelpositie in de samenleving en zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het leven in alle wijken van Dordrecht. Wij beheren wijkaccommodaties en werken voor peuters, jongeren en ouderen. Ook opbouwwerk en sociaal-culturele projecten zijn taken waar onze mensen zich graag voor inzetten. Welzijn blijft immers een hot issue. Als organisatie levert de DWO diensten en faciliteiten voor ouderen en verleent diverse vormen van support aan het vrijwilligerswerk, bewonersorganisaties, belangengroepen en de redacties van alle wijkkranten. Meer dan 140 beroepskrachten en zeer veel vrijwilligers houden ons constant up to date met het welzijn van de Dordtse samenleving.

Voor het cluster Participatie en Activering zijn wij op zoek naar een

Medewerker Sentro di Mama m/v
16 – 18 uur per week

In de wijken van Dordrecht zet het cluster Participatie en Activering zich in om burgers te betrekken bij de eigen leefomgeving. Wij ondersteunen kwetsbare burgers bij het ontwikkelen van de eigen capaciteiten door het benutten van de kracht die in ieder mens zit. Daarbij stimuleren wij de sterke kant van de samenleving.

Taken
De medewerker Sentro Di Mama richt zich op de werving en begeleiding van (Antilliaanse) moeders en grootmoeders. De taken zijn het organiseren van cursussen en trainingen, het opzetten van activiteiten, het ontwikkelen van een goed netwerk van voorzieningen voor de jonge moeders en de presentatie van Sentro Di Mama naar buiten toe.

Wij vragen
Een ondernemend, gemotiveerd persoon met goede sociale vaardigheden, improvisatievermogen en organisatietalent, die betrokken is bij de mensen;
Een afgeronde MBO- opleiding;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Bekend te zijn met de Nederlandse en Antilliaanse cultuur;
Een goede beheersing van de Papiamentse taal;
Bereid te zijn wisselende werkuren te draaien, eventueel ook in de avonduren en weekenden;
Verklaring omtrent het gedrag.

Salaris
Salaris conform CAO welzijn, sociaal cultureel werker 2.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met mevrouw J. Steeghs, manager Participatie en Activering, via telefoonnummer 078 633 44 33. Solliciteren kan ook via deze link.

De in- en externe werving zal gelijktijdig plaatsvinden. Geschikte interne kandidaten genieten de voorkeur.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.