50 Cent vindt 400 miljoen niet genoeg

3

Rapper 50 Cent vindt zijn geschatte vermogen van 400 miljoen dollar (ruim 283 miljoen euro) niet genoeg. In een interview met het Amerikaanse Interview Magazine zegt hij: “400 miljoen? Ik weet niet zeker hoeveel ik heb, maar het klinkt goed. Ik denk niet echt dat het ooit genoeg zal zijn.”

Curtis James Jackson III, zoals de rapper eigenlijk heet, weet ook waar zijn geldzucht vandaan komt. “Vroeger was mijn inkomen de maatstaf van mijn succes, omdat ik niets had. En als je niets hebt dan denk je dat geld de oplossing van al je problemen is. En dan heb je geld en dan ontdek je dat je er een hele hoop problemen bij krijgt aldus Nu.NL.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. hij word nie broke hij weet hoeveel hij heeft maar niemand weet hoeveel die heeft…. nu druk bezig me movies ..sk drinks en sleek headphones

  2. Als je uit het getto een ‎​biljonaire wordt weet je meestal precies wat je waard ben en neemt geen 6 voor 9
    283 mljn is veel in ons ogen maar in ogen is het een feesje waard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.