Liefdadigheidshow ‘Hope For Haiti’

0

Tal van vooral Amerikaanse beroemdheden treden 22 januari in Los Angeles op om geld in te zamelen voor Ha?Øti, dat op 12 januari door een aardbeving zwaar werd getroffen. De mede door de Amerikaanse acteur George Clooney georganiseerde liefdadigheidshow heet ‘Hope For Haiti’. Clooney presenteert naar eigen zeggen de show vanuit Los Angeles, berichtten Amerikaanse media maandag. In New York is tegelijkertijd de in Ha?Øti geboren zanger Wyclef Jean als presentator in de show actief en in Ha?Øti CNN-presentator Anderson Cooper.

Naar schatting veertig bekende artisten leveren een bijdrage aan het programma, dat zonder tv-reclames wordt uitgezonden meldt De Telegraaf. Onder de artiesten die optreden, zijn Christina Aquilera, Bono, Alicia Keys en Justin Timberlake.

Clooney zei zondagavond dat de liedjes van deze optredens tegen betaling beschikbaar worden gemaakt via iTunes. Al het ingezamelde geld gaat naar onder meer het Rode Kruis, Unicef, Oxfam America, Partners in Health en een hulpfonds van Jean, de Yele Haiti Foundation.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.