Bevolking Trinidad boos over optreden Beyonc?©

0

De bevolking van Trinidad is boos over het optreden dat Beyonc?© in februari wil gaan geven. Volgens The Sun willen de eilandbewoners dat het concert wordt afgezegd omdat Beyonc?© hiermee het carnaval op Trinidad verstoord. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

De kosten van Beyonc?©’s show zijn namelijk zo hoog dat het budget voor carnaval, dat juist in die maand groots wordt gevierd, lager zal zijn. Net dat begrijpen de meeste bewoners niet. Ze willen niet dat ze moeten inleveren op het jaarlijkse feest, alleen maar om naar een concert te gaan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.