Chuckie hoogste nieuwe binnenkomer in de Britse Top 40

0

Op het randje van de jaarwisseling mag de populairste DJ van Nederland, Chuckie, een nieuw hoofdstuk aan zijn nog altijd groeiende succesverhaal toevoegen. Vanaf 14 december 2009 mag deze grootmeester in de mixkunde zichzelf namelijk een Engelse top 10 hit toekennen. Zijn single Let The Bass Kick In Miami Girl komt vanaf deze week de Engelse Top 40 binnen als hoogste nieuwe binnenkomer op een imposante negende positie, en schaart zich hiermee in het rijtje topartiesten als o.a. Lady Gaga, Rihanna, Black Eyed Peas, Timbaland en Alicia Keys.

Na hoge chartnoteringen in landen als Itali?´, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Australi?´, Zuid Afrika, Belgi?´ en in thuisbasis Nederland is het gelukt om door te dringen tot de hoogste regionen in muziekwalhalla Engeland. Chuckie: ‚ÄúDit is de allergrootste kers op een al immense taart, en een fantastische afsluiting van een bewogen jaar. In 2009 zag ik mijn internationale carri?®re ontzettend groeien, en een Top 10 notering in de Engelse Singles Charts zal dit ongetwijfeld in een nog grotere stroomversnelling brengen. Ik ga met een supergevoel het nieuwe jaar in, met grootse plannen op stapel!‚Äù

Voor het label Dirty Dutch Music is deze Top 10 notering een dubbele overwinning. Dirty Dutch Music A&R director Niels Pijpers behaalde in het verleden al een nummer 6 notering in de Britse top 10 als artiest met het project Lock N Load (‚ÄúBlow Ya Mind‚Äù), wat betekent dat hij zowel als artiest als label de nationale Top 10 in Groot Brittanni?´ wist te behalen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.