Amsterdams R&B en hiphop talent gezocht voor Wanted 2010

1

In 2010 organiseert GRAP voor de veertiende keer Wanted, de Amsterdamse Talent Show voor R&B en hiphop acts. Wanted is inmiddels een kweekvijver voor Amsterdams hiphop talent gebleken: eerdere edities kenden deelnemers als Ali B, Surya, Yes-R, Kimo, The Partysquad, Lange Frans en Baas B. De winnaar van Wanted gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promocd’s en diverse optredens. Inschrijven voor Wanted kan tot en met maandag 1 februari via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphop talent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. Wanted bestaat uit drie Talent Shows op dinsdag 2, woensdag 3 en dinsdag 9 maart in respectievelijk Bitterzoet, Panama* Studio en Winston Kingdom. De finale, Most Wanted – the Final Showcase is op vrijdag 16 april in de Melkweg (Oude Zaal). Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vijf wild cards, toegewezen door de jury. Wanted wordt gehost door Robian en dj Clean Cut.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.