Da Bounce Comedy Nights Zetten Nederlandse Theaterzalen op z’n Kop

1

2010 begint gelijk goed met 3 Nieuwe Sensationele Comedy Shows. In januari is het weer lachen geblazen met drie nieuwe spectaculaire shows van ’s werelds beste stand up comedians. Een unieke show waar de energie vanaf druipt.

De Urban beleving van dit evenement zorgt ervoor dat de traditionele theaters een Trendy en Dynamische uitstraling krijgen met een avondvullende mix van 3 Top Comedians, Muziek en Dans! Met een Speciale Late Night editie in het Beatrix Theater!
– Do. 28 Jan. – Beatrix Theater in Utrecht – 23:00u Late Night Show
– Vr. 29 Jan. – Theater Fabriek in Amsterdam – 20:30u.
– Za. 30 Jan. – Theater Zuidplein in Rotterdam – 20:30u.

Da Bounce Comedy Nights dendert al jaren langs alle grote theaterzalen in Nederland, met als gevolg…uitverkochte zalen en staande ovaties. Elke editie staat er weer een geheel nieuwe line-up aan top comedians, die speciaal voor deze show worden overgelogen uit Amerika. En zij komen met maar een doel: het theater volledig op z’n kop zetten!

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.