Rappers uit Bijlmer winnen Grote Prijs

0

De Amsterdamse rappers Dret & Krulle zijn zaterdagavond in Amsterdam uitgeroepen tot beste hiphoppers tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Raoul Kluivert en Rudchen-Benjamin Gemin, zoals ‘Dret’ en ‘Krulle’ uit de Bijlmer echt heten, zijn volgens de jury helemaal klaar voor de podia en festivals.

De muziekwedstrijd voor aanstormend talent werd dit jaar voor de vierentwintigste keer gehouden. De winnaars mogen optreden op diverse festivals, zoals EuroSonic Noorderslag, Parkpop, Extrema, Hiphop in Duketown, Horizontoer en Folkwoods. Ook krijgen zij 5000 euro.

De finale werd gehouden op de Amsterdamse poppodia Paradiso en Melkweg.

© ANP

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.