Amerikaanse R&B formatie Dru Hill in Suriname

0

De Amerikaanse R&B formatie ‘Dru Hill’ is op oudejaarsdag live te zien in Paramaribo. Dat maakte de organisatie So Funky groove Ltd. afgelopen weekend bekend. Dru Hill, onder andere bekend van de hits ‘How deep is your love’ met Redman en ‘Wild Wild West’ met Will Smith treedt op in het Congresgebouw.

Dru Hills doorbraak kwam in 1996 toen de groep manager Haqq Islam ontmoette en hen tekende voor Island Records. De groep bracht tussen 1996 en 1999 enkele singles en een twee albums uit. Hun nummers haalden de top 10 van de Nederlandse Top 40 en de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Sinds 1999 is Dru Hill member Sisq?? ook actief als soloartiest.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.