Tiger Woods gewond bij auto-ongeluk

0

Golflegende Tiger Woods is gewond geraakt bij een verkeersongeval in de buurt van zijn huis in Orlando. Het ongeval vond rond halfdrie ’s ochtends op vrijdagmorgen plaats. Dat heeft de verkeerspolitie van Florida bekend gemaakt. De 33-jarige Woods is opgenomen in het Health Central Hospital in Ocoee. Het is nog niet bekend of er ook andere personen bij de beste golfer ter wereld in de auto zaten.

Woods zou bij het verlaten van zijn oprijlaan in Isleworth een brandkraan hebben geraakt en daarna met zijn Cadillac tegen een boom zijn geknald. Volgens de politie zijn de airbags niet opgeblazen. Dat betekent dat de wagen minder dan 50 kilometer per uur reed.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.