Dit jaar VIP editie BIG Comedy Jam

0

Het is de derde succesvolle editie van de BIG Comedy Jam en dit keer met een nieuw VIP concept. Eind 2009 zullen de komedianten Stephan Westmaas, Bob Mc Laren (NL), Clifton Braam, Big Ed (NL) en Howard Komproe (NL) act de pr?©sence geven in het congresgebouw te Paramaribo. Bij de kick off van Big Comedy Jam VIP, 26 december (2e kerstdag), wordt speciaal voor de bezoekers de rode loper uitgerold en maak je kans op een meet & greet met een van de komedianten! Om je ontvangst zo goed mogelijk te laten verlopen is de dress code: Dress to impress! Na ontvangst over de rode loper wordt je welkom geheten met een heerlijk glaasje Kerstbubbels.

De shows starten om 20.30 uur en de kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Boembox filialen en Zus & Zo. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij iedereen om op tijd te komen, want vol = vol. En onthoud goed; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Wat: Big Comedy Jam VIP en Big Comedy Jam
Wie: Stephan Westmaas, Bob Mc Laren, Clifton Braam, Big Ed en Howard Komproe
Wanneer: 26, 27 en 28 december
Waar: Ball Room Torarica (VIP Gala) en de Congreshal in Paramaribo
Deuren open: 19.30 uur
Shows start: 20.30 uur
Voorverkoop 26 december: 100 SRD
Voorverkoop 27 december: 50 SRD
Voorverkoop adressen: Boembox en Zus & Zo
Dresscode: Dress to impress

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.