Suzanna Lubrano Live Kerstshow

0

Op zondagavond 13 december 2009 treedt de Rotterdams-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano op in Off Corso, Kruiskade 22, Rotterdam. Het optreden begint om STIPT 20.30 uur, maar het feest begint al om 18.00 uur met DJ’s Zoukerro, Shing en Fantastic. Kaarten zijn in de voorverkoop slechts 10 euro, aan de deur 12,50 euro. Het optreden wordt georganiseerd in samenwerking met TV Rijnmond en Voice Events.

TV Rijnmond zal het optreden registreren en een compilatie van 54 minuten van 24 december 17.00 uur t/m 25 december 17.00 uur zo’n 10x uitzenden. Ook MTNL Televisie zal compilaties van de show in enkele steden uitzenden, waaronder Amsterdam, Den Haag en Utrecht. daarnaast zal onder meer TV Zeeland de compilatie programmeren. Ook wordt de tv-registratie uitgezonden in onder meer Angola en op de Kaapverdische Eilanden en in andere landen.

Als special guest zal Candy Dulfer op enkele nummers meespelen. Zouk-Lambada danskoppels zullen zich tijdens Suzanna’s optreden on stage presenteren.

Volgend jaar viert Suzanna Lubrano haar 15-jarig jubileum als professioneel artieste, een carri?®re die in 1996 begon met haar eerste album ‚ÄúSem Bo Nes Mund‚Äù en als zangeres van de band Rabelados. Haar muzikale carri?®re heeft Suzanna tot nu toe talloze gouden en platina albums in Afrika opgeleverd, terwijl ze in december 2003 in Johannesburg, Zuid-Afrika, werd uitgeroepen tot beste Afrikaanse artieste van het jaar.

Onlangs lanceerde Suzanna Lubrano haar vijfde solo-album, Festa Mascarado.

Dit jaar verzorgde Suzanna Lubrano succesvolle optredens in onder meer Brazili?´, Angola, Kaapverdische Eilanden, Portugal en Frankrijk. Volgend jaar zal onder meer de Braziliaanse markt een belangrijk speerpunt worden, culminerend in een optreden in Rio de Janeiro tijdens een groot Afrika Festival ter gelegenheid van het WK Voetbal. Een speciale editie van Festa Mascarado, een dubbel CD, werd afgelopen zomer in de Verenigde Staten uitgebracht, een land waar Suzanna Lubano volgend jaar ook weer meerdere optredens zal verzorgen.

Meer informatie over Suzanna Lubrano is te vinden op www.suzannaonline.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.