Vierde VSSA Bonte Avond

0

Een echte show, dat is wat de Bonte Avond commissie 2009 van de 4e VSSA Bonte Avond probeert te maken met als titel “Revolution of mind”. Het belooft een voorstelling te worden waarin zang, dans, toneel en showeffects samensmelten om uiteindelijk het publiek een totaal andere Bonte Avond experience mee te geven, dan wat zij al gewend is.

Op 21 november vindt dit spektakel plaats in theater ‘de Griffioen’ te Uilenstede, Amstelveen. De eerste show begint om 18.30u en de tweede om 21.30u. Na de tweede voorstelling is er nog een gezellige borrel in de foyer van ‘de Griffioen’.

Kaartjes voor de voorstellingen zijn te koop bij de Griffioen of online via www.theatergriffioen.nl. De kaarten kosten €10 en €8 voor studenten. Leden van de VSSA kunnen via de VSSA ticketline (0639 638 749) hun kaart kopen voor €7. Als je nog geen lid bent kun je nu tijdelijk gratis lid worden en profiteren van het voordeeltarief voor leden.

Op 19 november begint al met een feestelijke warming-up in de Brasil Bar (Leidseplein). Dansen op de beats van de beste urban en dance hits gemixed door de home-dj’s van de Brasil Music Bar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.