Win kaarten voor Juan Luis Guerra op 5 december 2009

2

Op 5 december geeft de Dominicaanse zanger Juan Luis Guerra weer een zinderend concert in Nederland. Het Sportpaleis van Ahoy zal één groot dansfestijn worden en bezoekers zullen de heupen flink laten bewegen op zijn swingende muziek. Wij mogen 2 kaarten van de organisatie verloten dus dit is je kans om mee te genieten van deze show. Hoe kun je meedoen? Geef voor 1 december hierboven of onder je e-mail adres op voor de GoodTimes nieuwsbrief. Eind van deze maand selecteren wij twee adressen/mensen en wie weet mag jij naar dit fantastische concert.

Als troostprijs geven wij ook 2 kaarten weg voor de GoodTimes Owru Yari Bakka’na party in .Off_corso op 31 december 2009 van 14:00u – 22:00u. Dus meedoen… en succes!

- Advertentie -

2 REACTIES

 1. Beste heer/mevrouw,

  Echt leuke parties organiseren jullie, ik kijk uit naar srefidensie in cafe Engels!!

  Ik kon me niet opgeven voor het winnen van gratis kaarten van het concert van JLG op 5 december. Hoe werkt het voor mensen die al in de mailinglist staan? Kreeg een meldeing dat ik me niet kon opgeven omdat mijn email al in de lijst staat..of doe ik dan automatisch mee?

  Wat is de prijs voor een ticket voor Bakana op 31dec?

  Met vriendlijke groet,

  Renuka Sewnath.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.