Michael Jacksons begrafenis kostte veel

0

De totale rekening van Michael Jacksons begrafenis, die betaald is uit zijn nalatenschap, bedroeg meer dan een miljoen dollar. Dat meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift People, die zich baseert op de rekening. De kleding die de King op Pop droeg tijdens zijn begrafenis kostte meer dan 35.000 dollar. De rekening voor de begrafenisondernemer Forrest Lawn Cemetery bedroeg 855.730 dollar. Daaronder viel naast zijn kleding ook zijn bijzetting in het mausoleum a 590.000 dollar, een kist van 25.000 dollar en nog eens 175.089 dollar voor de beveiliging. Opmerkelijk was ook de 3.682 dollar voor het inlijsten van een foto van Jackson die naast zijn kist werd geplaatst.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.