25+ Luxury Night in verband met Srefidensi

0

Op zaterdag 28 november organiseert Alletonen in samenwerking met Fernandes een stijlvolle gala avond voor de 25 plussers. Deze 25+ Luxury Night wordt gehouden in het kader van 34 jaar Onafhankelijkheid van Suriname (Srefidensi).

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de populaire Surinaamse band Trafassi met een speciaal optreden van Edje Rust en Quintis Ristie. Daarnaast zijn Dj.’s Zunils en Ken van de partij en is er een Salsa en Merengue workshop.

Het feest wordt gehouden in Grandcaf?© en zalencentrum Engels aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. De dresscode is stijlvol en chique.
luxury

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.