Jazz meets the world in I.S.S.

0

De bekende Rotterdamse bassist, componist en arrangeur Patrick Lauwerends, zal op vrijdag 20 november een uitdagend muzikaal programma ten gehore brengen met spetterende composities en arrangementen van Patrick’s eigen hand die duidelijk zijn achterliggende ervaringen en roots verraden.

Hij combineerde de Kaseko, de Surinaams creoolse muziek, met virtuoze jazzimprovisaties en dat in een raamwerk van de europese klassieke muziek. Kaseko is voor de Surinamer wat Blues is voor de Amerikaan, en volgens Patrick is Blues about Life, Life is about Love, Love is about People and People is about Having the Blues.

De zeer interessante combinatie van musici verraadt al meteen dat we met vuurwerk te maken krijgen.
Bas Patrick Lauwerends, toetsen Ramon Valle, drums Eddy Veldman,
sax Tom Beek, gitaar Wolf Martini en percussie Kenrick Gunther.

In het voorprogramma Flamenco-jazz: Merienda Cena
Merienda Cena is een project van Spaanse jonge musici, een aantal nog studerend aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts die de traditionele pure flamenco-elementen inclusief dans, combineren met vleugjes Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek en jazzimprovisaties. Vito Marence Flamenco gitaar, Jordi Ballarin sax, Mario Siles vocals en elektrische gitaar, Javier Berm??dez basgitaar, Ruben Montes and Miguel Hiroshi Garcia percussie, Mascha Meijman danseres.

Locatie: Institute of Social Studies, Kortenaerkade 12, Den Haag
Aanvang concert: 20.15 Deur open: 19.30 uur, Entree: €12,- ooievaarspas / studenten/ CJP € 6,-

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.