Snoop Dogg live in Utrecht

0

De Amerikaanse rapper, producer en tv-presentator Snoop Dogg, komt deze maand weer naar Nederland. Op dinsdag 24 november 2009 komt hij naar Tivoli. Dat maakt de Utrechtse popzaal gisteren bekend. De voorverkoop start zaterdag 7 november via www.tivoli.nl, Plato Utrecht en Ticketservice vanaf 10:00 uur.

De 38-jarige Snoop Dogg (echte naam Cordazar Calvin Broadus) speelde in september nog in de HMH Amsterdam en eerder dit jaar op Lowlands 2009. Werd hij op Lowlands nog begeleid door een band, in Tivoli doet hij het old-school en hard, een dampende clubshow met alleen de beats van zijn dj.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.