Win kaarten voor -Familyman- van J??rgen Raymann

0

In september is het theaterseizoen weer van start gegaan. Na een groot succes en vele positieve reacties en recensies in het vorige seizoen is de voorstelling ‘Familyman’ van J??rgen Raymann wederom te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Voor zijn shows in Rotterdam (8 en 9 november) mag Waterkant.Net tien kaarten weggeven aan bezoekers. Lees hieronder hoe jij kaartjes kunt winnen.

Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet J??rgen Raymann als geen ander. Vandaar dat zijn voorstelling ‘Familyman’ begint op het moment dat een familiefeest net is afgelopen. Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. De analyses zijn scherp en de grapdichtheid is hoog. Wie nodig je op je feestje uit? Wat doe je met lastige ooms en tantes? Hoe ervaart een kind zo’n feest en waarom is het voor pubers anders? De voorstelling geeft behalve antwoord op dit soort vragen ook een indringende kijk in zijn eigen leven. ‘Familyman’ is anderhalf uur J??rgen Raymann op zijn best. Uiteraard bijgestaan door zijn vaste band, want een Surinamer zonder muziek is als familie zonder ruzie: onmogelijk.

Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee gratis kaartjes voor de veel besproken nieuwe show van deze Surinaamse cabaretier. Deelname is simpel: laat een reactie hier achter waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze show zou willen gaan. De vijf leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Niemand minder dan J??rgen Raymann zelf zal deze inzendingen selecteren.

Reageren kan tot en met 3 november 2009. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van GoodTimes/Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.

Je ziet hier een korte impressie van deze, wellicht herkenbare, hilarische theatervoorstelling. Klik hier voor de speellijst.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.