Geen ‘Axe-effect’ na gebruik deo

1

Een 26-jarige man heeft Unilever aangeklaagd omdat hij na zeven jaar Axe-gebruik nog steeds geen vriendin heeft. De Indiase Vaibhav Bedi eist omgerekend 30.000 euro van de multinational. Het merk Axe is wereldberoemd dankzij de reclamespotjes van hordes vrouwen die mannen bestormen die Axe-deo hebben opgespoten.

Bedi: “Ik voel me dan ook besodemieterd. In de advertenties wordt namelijk gezegd dat alle vrouwen vallen voor mannen die Axe gebruiken. En ik gebruik het nu al zeven jaar en heb nog steeds geen vriendin”. De man zou depressief zijn geraakt en psychische schade hebben opgelopen door het feit dat hij ondanks het gebruik van Axe-producten nog altijd geen partner heeft.
🙂 😛 🙂

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.