‘This is it’ wereldwijd in premi?®re

0

Vannacht (dinsdag) gaat de film ‘This is it‘ wereldwijd in premi?®re. ‘This is it’ laat de voorbereidingen van Michael Jackson achter de schermen zien voor zijn gelijknamige concertreeks. De King of Pop zou vijftig shows geven in Londen. Op 25 juni, drie weken voor de aftrap, overleed hij aan een fatale combinatie van medicijnen.

Volgens Michael’s broer en voormalig ‘Jackson 5’-lid Jackie Jackson is de film aangrijpend en is Michael overdonderend. Jackie zag de film donderdag en is dolenthousiast schrijft Nieuws.nl. Moeder Katherine gaf eerder aan de film niet te willen zien. Reden van haar besluit is het feit dat er niet geacteerd wordt in de film.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.