Taakstraf voor Kanye West

1

Kanye West heeft een taakstraf van vijftig uur gekregen. Ook volgt de rapper samen met zijn manager een cursus woedebeheersing meldt De Telegraaf. In september 2008 ging Kanye de paparazzi te lijf op het vliegveld in Los Angeles. Hij maakte een fotocamera, een flitser en een videocamera kapot.

West is de laatste tijd vaker negatief in het nieuws geweest. Tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards stormde hij het podium op toen zangeres Taylor Swift haar award in ontvangst wilde nemen. De rapper was het er niet mee eens en schreeuwde dat Beyonc?© de prijs had moeten winnen.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.