Lil Wayne geeft wapenbezit toe

0

De Amerikaanse rapper Lil Wayne heeft donderdag aan de rechter bekend dat hij een wapen in zijn bezit had. De politie vond twee jaar geleden in Manhattan een pistool in de tourbus van de kleine rapper. De agenten zouden een wietlucht die uit de bus kwam hebben geroken. Toen zij naar de wagen toe gingen zou de populaire artiest een Louis Vuitton-tas met het wapen erin weggegooid hebben.

Aanklagers vertelden dat er kleine hoeveelheden DNA van de rapper gevonden zou zijn op het geladen wapen. Er hangt een gevangenisstraf van een jaar boven het hoofd van de Grammy-winnaar. Eerder ontkende de rapper het illegale wapenbezit in alle toonaarden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.