Beyonc?© stelt show in Maleisi?´ uit

0

De Amerikaanse zangeres Beyonc?© Knowles heeft besloten een aangekondigd concert komende zondag in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur uit te stellen. Dat heeft het Maleisische organisatiebureau maandag laten weten. De komst van de popdiva roept felle kritiek op bij de conservatieve moslimgemeenschap in het land.

Eerder probeerde een moslimpartij het optreden van de zangeres tegen te houden wegens de ‚Äôwesterse, sexy vertoning‚Äô. In Maleisi?´ zijn vrouwelijke artiesten verplicht zich van schouders tot knie?´n te bedekken. Ook het tonen van een decollet?© is verboden.

In 2007 werd een show van Beyonc?© in Maleisi?´ ook al geannuleerd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.