Gratis sampler CD voor bezoekers Melkweg-concert

0

Top Notch, h?©t Nederlandse hiphoplabel, presenteert op vrijdag 2 oktober in de Melkweg (Amsterdam) wederom een selectie hiphoptalent van eigen bodem. Bezoekers worden getrakteerd op een gratis sampler met 10 tracks van de optredende artiesten en host Winne. Kempi, Flinke Namen, The Opposites en Dio staan op de planken voor de optredens, host Winne praat de avond naadloos aan elkaar. DJ The Flexican is wederom ingeschakeld om de rest van de avond en nacht muzikaal in te vullen. De kaartverkoop zal hard gaan, er wordt aangeraden zo snel mogelijk je tickets veilig te stellen. Koop nu je kaartje(s) op Melkweg.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.