Food night in Amsterdam

0

Zaterdag 26 september vindt Food night plaats in de Javastraat! Food Night is ge?Ønspireerd op de wereldberoemde avondmarkten in Azi?´ en het Midden Oosten. Sfeer, kleur, geroezemoes en heerlijk eten en drinken! Op het Javaplein verrijst de avondmarkt. Mobiele obers lopen rond met overvolle proefschalen. Overal zijn sta-tafels en zitjes om aan te schuiven, mee te eten en simpelweg te genieten. Muzikanten uit de buurt zorgen ondertussen voor een sprookjesachtige, tropische sfeer.

Food Night biedt u verder ook een filmprogramma, een wedstrijd om het beste buurtrecept, de presentatie van het nieuwe kookboek van Meliha Genco en een symposium over eten en eetculturen. Kijk op onze website www.foodnight.nl voor meer informatie.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.