Rapper overleden na schietpartij A’dam

0

De negentienjarige rapper Ishmael Gumbs (Weezy), die maandagavond bij een schietpartij in Zuidoost in zijn hoofd werd geschoten, is later die nacht aan zijn verwondingen overleden. De dader is nog voortvluchtig. Het slachtoffer werd rond 19.00 uur op een speelveldje tussen de flats Kruitberg en Kleiburg na een ruzie met twee pistolen beschoten. De schutter vluchtte vervolgens.

Op het moment van de schietpartij waren veel kinderen in de buurt aan het spelen. Personeel van de traumahelicopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De neergeschoten man werd vervolgens zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later. De doodgeschoten man was een bekende van de politie. Een woordvoerder wilde echter niet zeggen wat de man op zijn kerfstok had. Kijk naar de AT5 reportage.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.