Muziek- en dansfestival Dansi!

0

Op zaterdag 26 september vindt Breathing’s jaarlijks muziek- en dansfestival Dansi! plaats tussen 18.00 en 21.00 op het Anton de Komplein in Amsterdam Zuidoost. Dansi! is een uniek evenement in Nederland waar de Dansi! Big Band, vocalisten en dansers elkaar treffen in uitsluitend up-tempo composities. Dit jaar staat alles in het teken van Latin Live.

Zes vrouwelijke top vocalisten uit de Latin waaronder Izaline Calister en Angela Maria, gaan de grootste hits uit de Latin muziek (salsa, merengue, zouk, samba en meer) ten gehore brengen onder begeleiding van de Dansi Big Band. Alle stukken zijn opnieuw voor de Big Band gearrangeerd door trompetist/arrangeur Lorenzo Mignacca.

De top van de Latin dansscholen uit Nederland waaronder Extremos, Swing Latino en Brasazouk zorgen voor de choreografieen. Dansi! 2009 is overigens ook onderdeel van de Dag van 1000 Culturen. Een multi-disciplinair event waarbij op het gebied van kunst & cultuur een hoop te zien, te horen en te proeven is.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.