Joe en Ginuwine live in Marcanti

0

Twee R&B legendes van de jaren ´90, komen sterker terug dan ooit. Joe Thomas en Ginuwine zullen allebei een exclusief optreden geven op 13 oktober 2009, in Marcanti, Amsterdam.
Na tien jaar getekend te zijn bij Jive Records, waar Joe onder andere de platina albums ´All that I am´ (1997) en ´My name is Joe (2000) heeft opgenomen, is hij een andere weg ingeslagen en heeft nu via Kedar Entertainment het album ´New Man´ uitgebracht. A ´New Man´ is hij letterlijk en figuurlijk, want vanaf nu gebruikt hij zijn voor- en achternaam; Joe Thomas en is hij nu ook uitvoerend label manager bij Kedar Entertainment. Van het album ´New Man´ zijn al de singles ´ER´ en ´Why Just Be Friends´ uitgebracht.

Naast een geweldig optreden van Joe Thomas, kunnen wij ook genieten van een spetterend optreden van Ginuwine. Na vier jaar afwezig te zijn geweest van de muziekscene en na vijf albums uitgebracht te hebben, waarvan ´Pony´ een van de bekendste singles is, heeft hij nu zijn zesde album ´A Man´s Thoughts uitgebracht, via Notifi/Asylum/Warner Brothers Records. Ook Ginuwine is een nieuwe weg ingeslagen en heeft na tien jaar Sony Records verlaten. Vanaf 2008 is hij getekend bij Notifi Music Group. Van de twee heren kunnen wij een muzikaal en vernieuwend optreden verwachten.

Joe Thomas zal met een live band optreden. Beide zullen zij ons meenemen naar het begin van hun carri?©re tot heden.

Locatie: Marcanti, Jan van Galenstraat 6-10, Amsterdam
Deuren open: 19:00
Aanvang: 20:30
V.V. ticket prijs: € 32,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.