Michael Jackson was in de war

0

Popster Michael Jackson was de dagen voor zijn dood ernstig in de war. Dat blijkt uit post-it velletjes en andere krabbels die Jackson op de spiegel in zijn badkamer had geplakt, die de Britse tabloid News of the World zondag citeert schrijft Het Algemeen Dagblad. ,,Ik ben zo dankbaar dat ik een magneet voor wonderen ben”, had de King of Pop op zijn spiegel geplakt. En: ,,Liefde, geen geweld meer”. Op een van de blaadjes herinnerde de King of Pop zichzelf eraan om ook zijn grootste hits te laten horen in Londen, waar hij een hele reeks concerten had moeten geven. Vrienden vermoedden dat de zanger zich moed insprak via deze briefjes.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.