Kanye West verstoort MTV-awards

0

Kanye West heeft opnieuw van zich laten horen tijdens de MTV Video Music Awards 2009. De zanger, die bekend staat om zijn arrogante houding, bestormde het podium toen in zijn ogen de verkeerde artiest won. Nadat countryster Taylor Swift haar award voor beste vrouwelijke video (You Belong to Me) in ontvangst had genomen, betrad Kanye West het podium. Hij pakte de microfoon uit haar handen en meldde het stomverbaasde publiek dat Beyonc?© de beste clip had gemaakt. De R&B-zangeres keek geschokt vanuit het publiek toe.

R&b-diva Beyonc?© heeft de belangrijkste prijs gewonnen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Tijdens een gala in Radio City Hall in New York kreeg ze de onderscheiding voor beste clip van het jaar voor Single Ladies. Daarin dansen drie Beyonc?©s synchroon met elkaar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.