Zaterdag 17/10 GoodTimes Birthday Bash

0

Op zaterdag 17 oktober 2009 vieren we de verjaardag van GoodTimes in club .off_corso te Rotterdam. Van 23:00u tot 05:00u zal ons DJ team je weer goed vermaken op deze GoodTimes Birthday Bash. Zoals gebruikelijk hebben we een vette line-up bestaande uit DJ’s Mixmaster J, Superior, Lennox Frederique, Danny Delgado, Meo Mania, Marvelous K, Vendetta, MC EJ and many more.

Wil jij dit komende GoodTimes feest met je vrienden als VIP meemaken, koop dan tijdig een kaartje in de voorverkoop. GoodTimes geeft namelijk een VIP pakket weg met daarin een gratis ‘rode loper’ VIP ontvangst -inclusief champagne- bij de ingang voor acht personen. Daarna wordt je begeleidt naar je eigen VIP ruimte waar je wordt voorzien van champagne en je de rest van de avond lekker kunt feesten. Meedoen kan door een kaartje in de voorverkoop te kopen voor vrijdag 16 oktober. Elk kaartje heeft een uniek nummer. Op vrijdag maken we op de site bekend welk nummer gewonnen heeft.

Natuurlijk is dit feest een opwarmertje voor onze spetterende GoodTimes Owru Jari party op donderdag 31 december 2009 van 14:00u РBAM (Bakka’na). Hou deze twee data dus vrij en zorg tijdig voor je kaartjes. Wees er ook op tijd bij voor je VIP plaatsen (verjaardag feestjes) of MIP exclusieve etage. Bel 06-37021928 voor meer info.

Kaarten zijn in de voorverkoop (vanaf 01/10/2009) voor €13,- te halen bij de onderstaande voorverkoopadressen:
Rotterdam: Billboard records (Steve): 010-4149488 (West-Kruiskade)
Amsterdam: Stefano menswear, Shopperhal – A’damse poort: 020-6961243
Den Haag: Naomi: 06-13806151
Delft: Tessa: 06-11432501

Benieuwd naar de sfeer? Bekijk dan de clip van de vorige GoodTimes party:


Tot zien op de GoodTimes Birthday Bash op zaterdag 17 oktober 2009!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.