Meet the Streets in .off_corso

0

Oud en vertrouwd maar ook nieuw en verassend. Met een compleet nieuwe uitstraling is Meet the Streets weer helemaal terug. Vanaf nu heb je gegarandeerd elke eerste zaterdag van de maand een leuke avond! Lachende gezichten en lekkere muziek – reken er maar op dat het zaterdag 3 oktober weer los gaat in de Off_Corso!

Met de vaste, maar altijd lekker losgaande delegatie, D.E.F., Sepehr en Danny Delgado wordt het weer vuurwerk in de grote zaal. De beste hiphop, pompende house en sexy R&B zullen de revue weer passeren en niemand zal voordat de deuren ?©cht sluiten naar huis willen, that‚Äôs a promise!

Natuurlijk zal de altijd gezellige en swingende lounge ook niet onderbelicht blijven. As in ‚ÄòYou‚Äôre now rockin‚Äô with the best‚Äô zal Biggi zijn plaatjes weer als geen ander spinnen. En ook nieuw talent krijgt weer een kans in hun One Hour of Fame! Deze keer zullen de Filthy Jerks onder het motto ‚Äò?â?©n sound voor allen, allen voor ?©?©n!‚Äô de lounge vullen met hun filthy fresh remixes. Het drietal, bestaande uit GuesSBeats, Eazy-G a.k.a. de Illis a.k.a. en Kid Malone, neemt het publiek op een reis van classics naar new school, R&B tot electro en weer terug. De Jimmy Woo, Bloomingdale en zelfs Duitsland hebben deze entertainers al gehad en nu is Rotterdam aan de beurt! Voor meer info over de Filthy Jerks, zie de Meet the Streets website.

Iedereen kan zijn of haar One Hour of Fame claimen of met zijn of haar gezellige bekkie op de flyer! Mail naar fame@meetthestreets.nl en be part of the family!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.